Kaufland България продължава традицията си да кани най-малките си клиенти на неделен куклен театър
01/03

Свързани новини

12.05.2023 11:33

Куклен театър за деца в две недели през май на паркинга на Kaufland – Крива река

Видян 855 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Kaufland България продължава традицията си да кани най-малките си клиенти на неделен куклен театър. На 14.05 и 28.05 всички желаещи могат да се потопят в чудния свят на театралното изкуство в новооткрития кулинарен квартал Quartal Station, който е разположен на паркинга на хипермаркета на бул. „Тотлебен“ в гр. София. Любимите на всички детски приказки „Дядо вади ряпа“ и „В царството на татко Сапун“, ще бъдат представени на малчуганите и техните родители в две недели от 11:30 часа с вход свободен.

Съвместните инициативи между Kaufland и Quartal Station са част от развитието на One-stop-shopping концепцията на ритейлъра, чрез която хипермаркетите на веригата постепенно разширяват броя на продуктите и услугите, които предлагат на своите клиенти. Едновременно с това, грижата за най-малките е сред приоритетите на компанията като част от политиките й за устойчиво развитие.

Организирането на куклени спектакли за най-малките е поредният значим пример за дейностите, които Kaufland България развива с мисъл за децата и подрастващите. В продължение на близо три месеца от началото на годината клиентите на ритейлъра във Варна имаха достъп до най-доброто от творчеството на Държавния куклен театър в морската ни столица. В резултат на колаборацията между най-големия ритейлър и културната институция, стотици деца се докоснаха до приказния свят на куклите. За своите усилия в полза на детското благосъстояние през изминалата година най-голямата търговска верига у нас получи и сертификат „Компания – приятел на детето“ от най-голямата мрежа от организации, посветени на децата - Национална мрежа за децата.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева