Свързани новини

25.06.2019 17:29

Ето ги имотите на кмета Рейзи, убил бременна кошута, но ненаказан – уволнени са хваналите го горски

Видян 7239 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Обещаното ни следствие за приключенията на чудния и неотстранен от ГЕРБ като регионален ръководител на Партията кмет на Созопол Панайот Рейзи продължава. Преди да разкажем историята как Министерството на културата (!!!) одобри кебапчийница на жена му да се построи в рамките на паметник на културата – къщата на Народния театър в курортното градче, прочетете какво изнамериха за семейните богатства на човека с 1000 лв. чиста заплата колегите от Black Sea News:„в буквалния смисъл не знае какви движими и недвижими имоти притежава. Съвсем малка част от тях ще се опитаме да изброим.
 Собствено ловно поле в местността Бакарлъка, където кара избраните си гости да ловуват, или по-скоро да убиват животни, тъй като това е всичко друго, само не и лов.
  Бившето военно поделение, а понастоящем ловна хижа в гората над пътя Созопол - Приморско.
Двата даляна, стопанисвани отново от него са най-богатите на улов от чернокоп и лефер.
Ловното поле, хижата и даляните се управляват от най-близкия човек на Пинчо – Радостин. Бивш полицай, хванат с новоизбрания тогава кмет на Созопол в случката с убитата от тях бременна кошута. И в този случай, разбира се, нямаше виновни, а те двамата се отърваха невредими, въпреки безспорните доказателства по делото. Единствените губещи се оказаха горските, арестували и разобличили убийците на бременно животно. Те бяха уволнени след случилото се.
Разбира се, някои от имотите са в съдружие, явно или скрито. По тази линия бившия кмет на Созопол е съдружник със знайни и незнайни лица. От знайните е „маринополския граф“, понастоящем „равадински“. С него ги свързва освен кичозния „замък“ в село Равадиново, аквапаркът в съседство с него, бетонирания склон / кооперация срещу сградата на общината, огромен хранителен супермаркет с прилежащ подземен паркинг в сърцето на парк Кита и много други бизнес начинания. За земята под супермаркета по-възрастните созополчани знаят, че е било гробище. Какви земеделски култури двамата разследвани или техни прадеди, са отглеждали там, за да им е реституирано никой не знае. Единият произхожда от рядко бедно семейство на неграмотни рибари, а другият е от далечното санданско село Марино поле, също от много беден род. Как тези бедняци се превърнаха във властелините на Южното Черноморие? Тук изникват и въпросите, поставяни и от други – дали, кога и колко въобще данъци и такси са влизали в общинската хазна от дейностите и обектите на двамата? Още повече, съвпадат ли високите стандарти на живот, които демонстрират. Как самопровъзгласилият се за „граф“ може да докаже произхода поне на безкрайния си автопарк? В него място имат Хамър; Майбах; Ферари; Макларън; Порше Кайен; Ауди S8; Рейндж Роувър и др. Следственият бивш кмет пък може ли да докаже доходи за скъпите си воаяжи, круизи и сафарита по света? А за скъпите си автомати и ловни пушки? Ами за хилядите декари земеделски земи, или пък други парцели на първа линия море? Въпросните двама владеят сигурно половината землище на община Созопол.
Друг явен негов съдружник е сериозен бизнесмен от турски етнически произход. Зетят на кмета пък е общински съветник, преди няколко години бе арестуван да краде части от


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 зоро 30.06.2019 14:08

    истина ли е това? ще се докаже ли нещо?

  • 002 зоро 30.06.2019 14:08

    истина ли е това? ще се докаже ли нещо?

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Обикновен капитализъм,сър!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог