В понеделник написахме на депутатката от Продължаваме промяната и адвокат на министъра на ТРАНСПОРТА Н. Събев – Рена Стефанова, юрист, която публично написа за 19 минути: „това, което правите не е журналистика” цитат от Евангелието на Матея 7:1-6 VBG

Свързани новини

10.05.2022 13:07

На депутатката – морализаторка от ПП й свалят имунитета

Видян 6212 пъти | Коментари 10
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В понеделник разказахме за депутатката от Продължаваме промяната и адвокат на министъра на ТРАНСПОРТА Н. Събев – Рена Стефанова, юрист, която публично написа за 19 минути: „това, което правите не е журналистика” цитат от Евангелието на Матея 7:1-6 VBG.




„Не съдете, за да не бъдете съдени. Защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще ви съдят; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери”.




Във вторник лично главният прокурор Иван Гешев поиска нейния имунитет. Видната морализаторка и правозащитничка, оказва се, е блъснала жена на пешеходна пътека.



Това е станало миналата година, като досъдебното производство е образувано на 13 декември 2021 г.



Нанесена е средна телесна повреда, което означава, че депутатката – морализаторка вероятно е карала и с несъобразена скорост – в противен случай щеше да се мине без здравословен проблем на нейната жертва или с лек.



Разследването недвусмислено е доказало, че Стефанова е извършител на престъплението, пише прокуратурата в официално съобщение.



Тъй като с превръщането на адвокатката на Николай Събев – основател на Еконт и министър на транспорта в момента, в депутатка от неговата Русенска листа, където тя му беше подгласница, тя притежава имунитет от наказателно преследване, се налага искане на прокуратурата, за да й бъде отнета защитата.



Остава загадка защо Рена, юрист, не е проявила гражданска съвест, а е допуснала да продължава да опетнява името на българския парламент и на Продължаваме промяната. Такива неща не могат да останат скрити. Факт е обаче, че са били близо половин година.



Още повече това натежава, тъй като тя е и бивш магистрат, тоест е човек, който си е позволявал да правораздава.



Сега лесно може да се обясни омекването на позициите й по съдебната реформа и особено по отношение на прокуратурата, които коментирахме в предишния брой, понеже разликата в предизборните декларации и в парламентарните действия както на Рена Стефанова, така и на Продължаваме промяната е очевАдна.



Необясними обаче остават нейните морализаторски позиции не само по отношение на 19 минути (предизвикахме гнева й, защото пуснахме на сайта си записа от прочутото изказване на премиера, с което сочи вратата на Министерския съвет на български данъкоплатци, на които всъщност е избран просто да служи). Тя си позволява подобен тон и по редица други теми. Най-забавни в този смисъл се оказват нейните думи по отношение на наранявания, причинени от други хора по света и у нас.




Снимка: БГНЕС


 


 Мария Пенчева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 10.05.2022 20:42

    Госпожата абсолютно много греши тълкувайки Библията . Ако Бог не помогне народът да осъди поне 70 % от грабителите си през последните 32 години ; и ако не се върнат в бюджета поне 70 % от ограбеното , то какво бъдеще очаква страната ??? Видьов ден трбва да има , за да има нормален начин на живот и нормано възпроизводство на най-старит народ на континента

  • 004 до "чупка" 10.05.2022 18:21

    Че защо не казваш "чупка" на сикаджийския престъпник от подземния свят, на онази неграмотна Тиква от Банкя, която ограби, съсипа и срути България?! Защо бе, герберастки лизач на дебели банкянски задници?! Защо не попиташ правно неграмотния Милиционерин с Каскета какво направи по въпроса с чекмеджето с пачките милиони евро и златните кюлчета? А с престъпника Владито Гораново и онези 50 милиона, които гушнаха със Сикаджията като рушвет, за да отърват Черепа от такси и данъци за 700 милиона?! Депутатката на ПП не се е крила от никого, веднага е завела жената в болница с колата си и се е обадила в полицията! Да, ама депутатката пък е една от най-ярките противници на Бръснатата Кратуна с Каскета, най-върлия защитник на мафията, на мутрите и на грабежите на банкянско-сарайската шайка! Айде, лакей геребрастки, айде, "чупка" и бегом в Банкя, изваждай езика и тичай по-бързо! Тиквата тъкмо тръгнал за клозета да пикае и си е свалил ципа, гледай да пристигнеш навреме!

  • 003 Чупка! 10.05.2022 16:29

    Поредната МАНГАЛКА, къде си мисли, че може да управлява държава. Марш у катуна на прадядо си и не мърдай от там,мЪ!

  • 002 Пандела 10.05.2022 14:37

    Поредният представител на групата на рубладжиите, които нагло и безскрупулно се мъчат да оплюват правителството. Тези невнятни търсачи на далаверата мълчаха като бити... сметани пред злоупотребите на Бойко Борисов, а сега се мислят за късопаметни моралисти, за срам пред държавата и народа.

  • 001 затвор 10.05.2022 14:08

    Поредната нагла представителка от ПП, която гази законите и осакатява хора, но пък с дебелата заплата от всички нас ще ни прави закони и дава наклон на живота. Тези невнятни, алчни и нефелни хорица са опасни за държавата и народа, за морал и срам изобщо забравяме

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв