23.09.2008 18:28

Весела Лечева – родена без късмет

Видян 3663 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Весела Лечева не е родена с късмет. Нейната нумерологично предопределена съдба никак не е лека. Спортната министърка има лично число 7, комбинирано с Път в живота под знака на Деветката.
Това е третото най-лошо съчетание на числа след 9 и 9 и 4 и 9. При всички тези случаи наградите на съдбата понякога поставят въпроса: “а защо ми беше нужно всичко това”. Подобни хора успяват и в очите на другите са целунати от небето, а за самите тях пътят е повече страшен, отколкото славен.
Също като доста легендарни спортисти от епохата на соца, Весела Лечева постига върха в живота и кариерата си твърде млада. Преди да навърши 30, тя вече е четирикратна носителка на световната купа, петкратен световен шампион и осемкратен европейски първенец, два пъти е сребърен медалист от олимпийски игри.
Ако погледнем кариерата й, тя продължава възходящо, но в очите на красавицата започва да се чете тъга. И така вече 15 години.
След един нелеп опит да пробие в шоубизнеса (в дует с Веселин Маринов) по Виденово време, тя се намества в политиката и два пъти е избирана за депутат от БСП.
От 2005 г. е председател на Държавната агенция за младежта и спорта, която освен че разпределя бюджетни милиони, контролира и спортния тотализатор – една от големите машини за пари в държавата.
Възможно ли е именно тази нейна функция да е принудила някого да стреля срещу нейния съпруг Манол Велев – силната половина в семейството на Лечева, в един от най-показните атентати посред бял ден в центъра на София?
Самата тя изглежда го допуска, защото вчера по бТВ недвусмислено заяви: “Това, което се случи с него, не е свързано с личния му бизнес”.
Както се казва – коментарите са излишни.


Астрологична характеристика


Жените телец са красиви, понеже тяхна покровителка е Венера, но повечето са ревниви и консервативни. За разлика от други дами обаче не са злобни и отмъстителни. Не са от породата “силни жени”, но ако си поставят цел, рано или късно я постигат. Според звездната си карта, Весела Лечева явно е голям инат и построява живота си съгласно вътрешните си нагласи. Отговорноста за близките е непременна черта от характера й. Жената Телец търси надежден, осигурен мъж и е съгласна да му посвети живота си. Привличат я истинските мъже – осигурени и стабилни. Според астролозите, Манол Велев не е бил най-добрият кандидат за нея, тъй като дамите Телец е по-добре да вземат мъже водолеи или телци, а не деви.


Нумерологична характеристика


Ако звездобройците не са сигурни в перфектния дует на дама телец и джентълмен – дева, нумеролозите смятат комбинирането на такава двойка като доста успешно. Общата пътека на жената седмица като Весела Лечева и мъжа деветка като Манол Велев нерядко е изключително успешна във всичко, свързано с бизнеса, ико­номиката или творческото сътрудничество. Друго, което ги свързва, е фактът, че представляват абсо­лютно обединен фронт срещу опасности или външни заплахи. Съединяват силите си и се защитават срещу враговете. Което дава шансове връзката им да пребъде и след като Манол Велев се завърне в активния живот – нещо, което се очаква скоро. Плюс това нейният път в живота – 9, сам подсказва, че ще й се пада ролята да довършва нещата, които други са започнали.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое