Свързани новини

26.09.2017 13:55

До седмица тротоарите на бул. Дондуков и бул. Прага готови

Видян 1417 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До седмица тротоарите на бул. Дондуков между Ларгото и ул. Раковски трябва да бъдат готови. Кметът Йорданка Фандъкова, която даде този срок, многократно е настояла строителите ускорено да завършат работата по обекта. Пътното платно беше пуснато още на 17 септември и, макар без маркировка, активно се използва. Проблемът с настилката за пешеходци обаче остава. Забавянето се е наложило заради изоставане на подмяната на инфраструктура. То е главно по тротоара откъм Партийния дом и Младежкия театър.


Между седмица и десет дни трябват за довършването на настилката за пешеходци и по бул. Прага. Той беше открит за автомобили преди месец, но все още продължава поставянето на плочки по тротоара. Заради това крайното дясно платно по посока Военна болница е отцепено.


Общината мисли и върху проблема с крайното платно откъм черквата Св. Георги на бул. Патриарх Евтимий в отсечката между ул. Княз Борис I и ул. Самуил. В момента то е отцепено, поради което целодневно се образуват големи задръствания.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион