Свързани новини

18.05.2017 16:23

Тръмп: Срещу мен е най-големият лов на вещици в историята на САЩ

Видян 1826 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Срещу мен се води най-големият лов на вещици в американската история”, заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп. След като официално бе заявено, че ще му бъде искано отстраняване от длъжност, много анализатори от цял свят прогнозираха, че милиардерът няма да оцелее на поста и до края на годината. Всичко е във връзка с т.нар. руска връзка и отстраняването на шефа на ФБР Коми, който преди изборите доказа, че подобна следа няма и Тръмп или хора от екипа му не са имали и нямат финансови и други отношения с Москва. За това демократите искаха да бъде уволнен. Сега, след като Тръмп уволни Коми, същите демократи са най-големите му защитници. А президентът заяви, че не е в интерес на Коми Белият дом да вади записа от последната им среща, от който ще станат ясни много неприятни неща.


Руският президент Путин коментира темата на срещата с италианския премиер Джентилони, който му отиде на крака преди да домакинства идната седмица сбирката на Г7. Направи го в отговор на задден от журналист от Ботуша въпрос.


„В началото ни беше смешно. Вече ни е мъчно за САЩ. Там се развива някаква шизофрения. Ако не разбират какво правят, значи са тъпи, ако е нарочно – това е много опасно”, категоричен беше повелителят на Кремъл, който натърти на думата „тъпи”.


После се пошегува: „Обадих се на Тръмп и му казах, че трябва да ни даде тайните, дето медиите твърдят, че ни е предоставил. А той не постъпи добре. Нищо не издаде”.


Джентилони от своя страна коментира, че „Италия е против автоматично подновяване на санкциите срещу Русия”. По този начин явно даде да се разбере каква е според него логиката на избухването на скандала с нова сила дни преди очакваното удължаване на икономическите наказания спрямо Москва от ЕС.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате