03.02.2009 11:51

Демби: Баретата е поръчител на няколко убийства

Видян 3505 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Златомир Иванов – Баретата е поръчител на няколко убийства. Той държи наркотиците в България”. Това каза пред Дарик радио Димитър Вучев – Демби, цитиран от БГНЕС. Преди три дни пред вестник "Труд" Баретата обвини Демби, че го е изнудвал за 100 000 евро. Според него, ако не му ги даде, Демби щял да пусне компромати в Държавна агенция „Национална сигурност” /ДАНС/. Димитър Вучев отрече да е изнудвал Баретата. "Уби Бобъра, стреля по Темерута, стреля по мен. Какво има да говоря за този?!", казва Демби. На въпроса "казвате, че Златко Баретата е убивал хора и е поръчал дела срещу вас и дори е стрелял срещу вас" Демби отговаря: Срещу мен и срещу свидетели по тези дела, които са срещу мен. Той ги избива до крак. Мога да ви дам конкретни примери... Например, Мартин Лудия. Той избива всички, които са по моите дела. Той ги избива, за да направи така, че все едно аз ги избивам – това е неговата стратегия.


Демби твръди, че "може да докаже, че Бобъра, лека му пръст, бил пуснал жалба в полицията, че Златан иска да го убива". "Така също и Темерута е пуснал такава и това го има документирано. По тези деца беше стреляно, никакви мерки ответни не видяхме от органите на МВР по случаите", казва още той.


На въпроса "убиец ли е Златомир Иванов Баретата" той отговаря: Пряк убиец е на Тони Клюна. При стрелбата в къщата му пряко той е стрелял. Според него последните изказвания на Баретата са знак към него, че "сигурно пак ще го убива".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец