Свързани новини

02.08.2016 10:41

Тръмп: Опитите на САЩ да върнат Крим на Украйна могат да доведат до Трета световна

Видян 1668 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп не изключва възможността хипотетичните опити на САЩ да накарат с помощта на сила да бъде върнат Крим в състава на Украйна да доведат до Трета световна война. Това Тръмп заяви в понеделник по време на среща със свои привърженици в Кълъмбъс (щата Охайо), пише в. Politico.


По време на изказването си милиардерът решил да реагира на предположенията на медиите, които след интервюто му за телевизия ABC се усъмниха, че не всичко му е известно за присъединяването на Крим към Русия, пише изданието. „Знам много добре. Това се случи преди около две години“, каза Тръмп.


Той заяви, че по време на интервюто водещият от ABC в отговор на думите му за това, че РФ „не смята да напада Украйна“, е отбелязал: „Тя вече е в Украйна“. „Аз казах: „Да, добре, това беше преди две години“. Имам предвид, вие искате да се върнете към това ли? Искате да получите Трета световна война, за да върнете Крим обратно в Украйна?“, каза милиардерът.


Припомняме, че в интервю за телевизия ABC в неделя Доналд Тръмп заяви, че народът на Крим е направил избора си в полза на Русия и САЩ трябва да отчитат този факт. На въпрос, дали е готов да признае Крим за част от Русия, Тръмп отговори: „Ще разгледам тази възможност“. „Обаче, знаете ли, народът на Крим, както съм чувал, би предпочел да бъде с Русия, отколкото там, където е бил преди. И това трябва да се има предвид“, подчерта кандидатът за президент на САЩ.


„Що се отнася до Украйна, то там цари безпорядък. И така се случва, когато на власт е администрацията на Обама с неговите здрави връзки с НАТО. С всички тези здрави връзки с НАТО, Украйна е в безпорядък“, добави републиканецът, предаде КРОСС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.