11.07.2016 10:30

17-годишен тийн наръга смъртоносно приятел в Китен

Видян 1453 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Жестоко кърваво меле се е разиграло в Китен в нощта срещу събота, където 17-годишно момче наръга свой 15-годишен приятел. Случаят се е разиграл около 3 часа след излизане от дискотека. Двете момчета - извършителят Петър и аверът му Борис се спречкват. Започва боричкане, при което 17-годишният извадил нож и хладнокръвно няколко пъти намушкал приятеля си. Малко след това извършителят е хванат от полицията. В обясненията си пред следовател тийнейджърът не посочва конкретна причина за свадата. Твърди, че Борис е бил много пиян, след като е смесил водка с бира и е започнал да се заяжда. Не искал да го убива или нарани, но той му налетял.Тийнейджърите се познавали от София, тръгнали към морето по свои маршрути. Петър прекарал доста време във Варна при приятели на майка си, после отишъл за 2 седмици в Несебър. Разполагал със средства. Когато разбрал, че Борис е в Китен, решил да иде при него.  Раненото момче е откарано в МБАЛ Бургас с опасност за живота. Вчера на обяд лекуващите го медици обясниха, че състоянието му е стабилизирано и е в реанимация.  Страстите, довели до жестокия сблъсък между момчетата, продължаваха да се изясняват от техни приятели в социалните мрежи.  Бургаския окръжен съд остави за постоянно в ареста Петър. Това, което се знае е за него е, че живеел ту при баба си в Девин, ту при майка си в Копенхаген, предаде 24 часа.



Във Фейсбук се появиха сигнали със зов аз помощ, в които се твърди, че лекарите не обръщат внимание на Борис и че извършената операция за 1200 лв. трябва да се плати от близките му, тъй като от ЗК поемали конците. От МБАЛ в града обаче тотално отрекоха и обясниха, че момчето е осигурено и няма нужда от пари.



‘’Виновникът Пепо ще бъде наказан и няма да го оставя така да разплаква и други майки. Той е опасен за обществото. Гледах го, храних ги и накрая какво - детето ми бере душа от този бездомник.’’,  това заяви шокираната майка на Борис.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които