25.01.2009 17:48

Костов пиар иска Софийска вода

Видян 1917 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пиарът на Иван Костов при фаталния край на неговия кабинет – Михаил Михайлов, имал всички шансове да вземе апетитната медийна политика на Софийска вода, ако се вярва на мълвата във висшите кръгове. Най-вероятно това щяло да стане по “втория начин” – т.е. без конкурс, твърдят злите езици, на които 19’ не ще да вярва.
Връзката се оказва много дебела. Работили в общината по времето на Софиянски разказват, че едно от най-тежките обвинения срщу него – именно даването на водата на столицата на англичаните, всъщност било идея на тогавашния син кабинет, управляван със здрава и тежка ръка от Командира.
Известно е, чеосвен многократното вдигане на цената на услугата, общо взето повечето ангажименти на концесионера си остават на хартия. Най-важният от тях е да бъдат намалени течовете, заради които изтича над 60% от водата, която потребителите плащат. За десет години обаче промяна няма, както признаха и неотдавна от общината пред 19’. Което не попречи по идея на скандалната заместничка на кмета Мария Бояджийска да бъде ударена поредна многомилионна инжекция на концесионера, която ще струва на потребителите нов скок на цената на водата с 30%.
Михайлов е актьор по образование. Смятан е за родоначалник на хитрата идея за създаване на фондации на управляващте, чиято кулминация стана феноменът “Бъдеще за България”, едва не струвал затвор на Елена Костова.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв