Потребителите да купуват български козунаци за Великден, посъветва Марияна Кукушева, председател на УС на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите. Понеже тя не спомена, ние добавяме и причината. Тя е, че вносните продукти са произвеждани отдавна и са наблъскани с консерванти.
Пред Фокус шефката на хлебарите заяви, че когато хората избират козунак, е важно да четат съдържанието на етикета: „Изберете продукция, която е опакована, на която има посочен производител и съдържание на козунака.
Притесняваме се, че сивият сектор не опакова своите изделия, а обикновено се опитва да ги продаде през нерегламентирани малки търговски обекти, така че да изглеждат като току-що приготвени.
Козунакът по своему като изделие не крие риск за здравето, понеже е хляб.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Концерт в Швейцария с участието на ...
бТВ Синема 12 май 21:00ч.
Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк
Във Фейсбук:
- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага
Коментар:
- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...
Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.