Свързани новини

26.01.2016 16:38

АПИ: Шофьорите са виновни, че им падат виадукти по главите

Видян 1496 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От Агенцията Пътна инфраструктура заявиха, че „шофьорът е трябвало да кара по-внимателно“. Това бе позицията на АПИ след инцидента с падналия бетонен къс, който рани мъж в автомобил на магистрала Хемус.


Появи се и версията, че е възможно парчето да не се е откъснало от моста, а да е паднала бетонна отломка от камионите, които минават по моста на път за сметището на гара Яна. Според експертите на пръв поглед не е възможно такъв къс да се откъсне от моста, сочи неофициалната информация, предаде Novini.bg.


А екип на АПИ посети мястото едва вчера. Припомняме, че инцидентът стана в понеделник.


Надлезът на път I-1 при гара Яна не е ремонтиран от построяването му през 1975 г. И това се случва при 60 % повече пари за пътното поддържане през тази година.


Мъжът, който пострада, ще съди Агенцията Пътна инфраструктура, съобщи Nbox. Същото възнамерява да направи и шофьорът на автомобила. 33-годишният пострадал Атанас бе настанен в Пирогов без опасност за живота, но със счупена челюст и рана в областта на гърдите и вчера му бе направена операция.


Падналият бетонов блок е с дължина 46 сантиметра и тежи 5 кг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.