15.01.2009 14:08

ЕС готов да участва в срещата на върха Русия-Украйна

Видян 1323 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Европейският съюз изрази готовност да изпрати чешкия министър на енергетиката и еврокомисаря по енергетиката на срещата на високо равнище Русия-Украйна, за да „помогне за постигането на трайно споразумение“ по газовия конфликт, предаде АФП, цитирана от БГНЕС. 


„Европейската комисия и чешкото председателство на ЕС считат, че дискусиите между Русия и Украйна са прекалено закъснели“, тъй като доставките на руски газ за Европа през територията на Украйна бяха преустановени преди една седмица, съобщи говорителят на Комисията Йоханес Лайтенбергер. „Те са готови да поискат от чешкия министър на енергетиката Мартин Риман и от еврокомисаря Андрис Пиебалгс да участват с срещата при условие, че руските и украинските представители бъдат упълномощени да постигнат трайно споразумение“, допълни говорителят. „Никакви срещи не трябва да се използват като извинение за отлагане“ възобновяването на доставките, каза още Лайтенберг и отново поиска те да бъдат възобновени назабавно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот