Свързани новини

04.12.2015 14:18

София Ринг Мол стана джунгла заради изложба на папагали

Видян 2915 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

      От 3 декември джунглата на Централна и Южна Америка се пренася в София Ринг Мол. Освен коледното настроение посетителите на търговския център ще имат възможността да усетят и духа на вечното лято. Най-голямата изложба на екзотични папагали в Източна Европа Macaw Garden Show гостува в София Ринг Мол. До 2-ри февруари, всеки, който желае да види това уникално екзотично изложение, е добре дошъл в мола на Околовръстното шосе.



     Никога преди в София не са виждани 20-те вида екзотични птици, нито пък е имало възможност човек лично да се докосне до такива. Така атракцията е неповторима и за децата, но и за техните родители. Очаква се хлапетата да бъдат най-впечатлени от Синия папагал от филма РИО. Той е един от седемте образци на прочутите Ара. Хиацинтовият Джулс е звездата на шоуто. Четири от видовете, които малките и големите посетители ще могат да видят са Какаду. Има още Амазона, Жако, Еклектус.



   Най-вълнуващото е, че папагалите не са поставени в клетки, а са свободни да прелитат. Това няма да бъде проблем за зрителите, тъй като пернатите ВИП-гости на София Ринг Мол са специално подготвяни за участието си в изложбата. За да бъде фантастично усещането, интериорът е специално декориран от домакините като истинска джунгла. Най-горещата точка в нея е зоната, където посетителите буквално ще могат да пипнат фамозните папагали от колекцията, да ги нахранят и, разбира се, да си направят уникални снимки за спомен. Няма да има други такива селфита!



    Всеки от хората, които дойдат да се насладят на експозицията в София Ринг Мол ще участва в томбола, на която ще може да спечели истински говорещ папагал от вида Кралско Жако. Никой не може да направи по-оригинален подарък за коледа от организаторите на Macaw Garden Show в София Ринг Мол.
Софиянци  и гостите на милионния град ще могат да се насладят на Macaw Garden Show в София Ринг Мол, Fun Ring Park, ет.1 – всеки ден от 10,00 ч. до 21,00 ч.
Атрактивната екзотична изложба е част от серията събития, с които София Ринг Мол промотира своята хайлайф концепция.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци