08.09.2015 11:40

Инвалидите в Стара Загора очакват Борисов

Видян 1193 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инвалидните съюзи в Стара Загора очакват Бойко Борисов да присъства на националната спортна кампания "Воля за спорт", която започва в града на 11-ти септември, след което продължава в още 10 общини.


"Искам да стисна ръката на един истински мъж и добър спортист", "Ще се радваме г-н Борисов да поиграе с нас на канадска борба", са думи на хората в неравностойно положение.


Националната кампания "Воля за спорт" е подкрепяна от министър председателя и от Министерството на спорта. Там ще присъства съветникът на министър Красен Кралев - Гошо Гинчев, тъй като Кралев е в САЩ. Сред официалните лица ще бъдат - кметът на град Стара Загора Живко Тодоров, директорът на Агенция за хора с увреждания Минчо Коралски, председателят на Българска параолимпийска асоциация Илия Лалов, както и олимпийският и световен шампион по вдигане на тежести - Стефан Ботев.


Състезанията започват от 15:00 часа пред общината в града, а ако времето е лошо - кампанията ще се премести в зала Иван Вазов. В 19:00 часа е официалната церемония по награждаване на победителите в отделните спортни дисциплини.


За забавната част ще се погрижат ансамбъл "Загоре", Иван Динев-Устата и Анелия, която ще зарадва присъстващите с няколко народни изпълнения.


Кампанията цели с минимални средства от общините (отделят между 3 000 и 5 000 лева) и спонсори да се закупи така необходимият уред за инвалидите за басейни, който да улесни тяхната двигателна способност. Цената на един такъв уред е около 10 000 лева. Подаръци за всички деца са осигурени от Haribo и Office 1.


Кампанията се осъществява с медийната подкрепа на Нова тв, Телевизия Стара Загора, kmeta.bg, gong.bg, kmetskiizbori.bg, bnews, bsport, blife, B2B media, HiLife, Търговски вестник, вестниците 19 минути, Новинар и Стандарт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни