10.05.2015 15:45

Евакуацията в Куманово продължава, още загинали полицаи

Видян 1143 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията отново евакуира жители на кумановския квартал „Диво селище“, предаде македонското електронно издание Telegraf, цитирано от Агенция „Фокус“. Според изданието полицията е позволила на жителите на квартала да напуснат домовете си, но всички били проверявани на полицейския пункт. Сред евакуираните била и възрастна жена, която цяло нощ се укривала в дома си. Престрелки между полицията и терористите има и тази сутрин. От МВР са съобщили, че ще съобщят детайли след приключването на акцията. Изданието посочва, че след сутрешната престрелка в Куманово вече било мирно.


 


При вчерашната антитерористична акция в Куманово е била открита кола-бомба, която е била обезвредена. Според неназовани източници от службите за сигурност имало опасения за терористичен акт по време на днешния футболен мач Шкендия-Вардар, или по време на Скопския маратон. Също така неделя е пазарен ден в Куманово.


 


Междувременно стана ясно, че броят на загиналите полицаи при престрелките в Куманово е достигнал осем души, предаде македонската телевизия Телма. При вчерашните сражения загинаха петима полицаи. Тази сутрин е бил убит още един, а през нощта е починал още един от ранените. При разчистването на терена днес полицаите са открили още един техен колега, който най-вероятно е загинал от експлозия. В болницата в Скопие днес са били закарани още няколко ранени полицаи. Броят на тежко ранените все още не е уточнен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да