Свързани новини

25.03.2015 15:56

Порошенко обяви началото на мащабна спецоперация в Украйна

Видян 1158 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Украинският президент Петро Порошенко е обявил началото на мащабна спецоперация с участието на всички силови структури на държавата. Това изявление той е направил при честването на годишнина от създаването на Службата за сигурност на Украйна (ССУ), съобщават УНИАН и РИА Новости, цитирани от БЛИЦ.


„По мое поръчение и по моя заповед всички силови структури в Украйна започнаха мащабна спецоперация, за да не останат ненаказани бандитите, които с оръжие в ръка убиваха украинци” – цитират Порошенко почти всички украински медии.


Според президента да бъде намерен и наказан убиецът на служителя от ССУ е „въпрос на чест”. Става дума за служителя от ССУ във Волноваха, когото миналата събота неизвестни хора разстреляха с автомати. Вътрешният министър на Украйна Арсен Аваков заяви, че убийството вече е разкрито, задържани са 11 участници от бандитска шайка, имащи отношение към престъплението.


По-късно шефът на ССУ Валентин Наливайченко разказал, че чиновниците в Днепропетровската областна администрация, начело на която бе сваленият вчера губернатор олигарх Игор Коломойски, подкрепят въоръжените престъпни групировки, действащи в Днепропетровска и в Донецка област.


От областната прокуратура в Днепропетровск съобщиха, че следователите по делото за убийството на сътрудник на службите за сигурност, което беше извършено на 21 март 2015 година в град Волноваха, са открили у заподозрени оръжие, което е било зачислено в доброволческия батальон „Днепър-1“. В съобщението се казва още, че прокуратурата е образувала производство за употребата на това оръжие на територията на Днепропетровска област. 




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,