04.02.2015 11:41

Правят Слънчев бряг по-сигурен за британските туристи

Видян 866 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да се ускори комуникацията между отделните институции, за да се постигне по-голяма сигурност за туристите и намаляване броя на престъпленията – до този извод стигнаха участниците в среща в Несебър, на която британският консул Саймън Тъкър, шефове на МВР и представители на местните власти обсъждаха условията, при които почиват летовниците от Острова. 


"Необходимо да се създаде комуникация онлайн на работно ниво, да се създаде стратегия за непрекъснато общуване, за да може в края на предстоящия летния сезон да се отчетат по-добри резултати в опазването на обществения ред", заяви зам.-главният секретар на МВР Георги Костов.


Той подчерта, че при получаване на своевременна и бърза информация ще може да се изгради такава организация, че да се реагира адекватно при всяка ситуация.


Според консула на Великобритания у нас Саймън Тъкър за сигурността на английските туристи в България е необходимо добро взаимодействие между отделните институции. Той заяви, че се надява то да бъде постигнато.


Местната власт има готовност да сътрудничи и помага във всеки един момент на турист, който е сигнализирал навреме на своя туроператор за възникнал проблем, увери кметът Николай Димитров. Според него трябва да се реагира веднага, а не туристите да пускат жалби след като се приберат в родината си. Той подчерта, че всяко лято местната власт субсидира присъствието на по-голям брой полицаи в курорта. 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева