Свързани новини

07.10.2014 15:34

Фолк, ММА и тв звезди превзеха парламента

Видян 2719 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият парламент е пъстър като живота. Не само, че ще има 8 групи, съставени от четиридесетина партии (само реформаторите са 7 формации, патриотите са 12, червените са десетина), но и бъка от всякакви знаменитости. Във вчерашния брой обърнахме специално внимание, че фолкът ще има за първи път свой представител в лицето на Мартин Данона – приятел на Анелия след Коко Динев, минал и през други суперзвезди в бранша. Сега поднасяме нова сензация – ММА боецът Борислав Иглев ще бъде колега на плейбоя в групата на ББЦ. Там е и Росен Петров – популярен от екипа на Слави Трифонов и негов дългогодишен съдружник, който неведнъж е водил шоуто му, а после и неделния магазин на бТВ Нека говорят.


Апропо, тв звездите могат да си направят цяла парламентарна група. В нея, наред с Петров ще влязат Волен Сидеров, Магдалена Ташева и Венци Лаков от телевизия Алфа, известните лица от екрана на телевизия СКАТ Валентин Касабов, Димитър Байрактаров и Велизар Енчев. Последният обаче сподели неофициално с 19’, че най-вероятно ще остане верен на професията си и ще отстъпи своето място на младия патриотичен кадър Павлин Цветков – досега общински съветник в Правец от НФСБ.


Интересна е и групата на видните роднини. Сред тях е влезлият от София в групата на БСП Стоян Мирчев – внук на пиара на Тодор Живков – дългогодишния секретар на ЦК на БКП по идеологията Стоян Михайлов. Братовчедката на олигарха Ковачки – Красимира, както и синът на известна бизнесдама, прочул се със скандала Мери Джейн – Светлин Танчев от ББЦ също са в графа „топ роднини”.


Бившите кметове са представени от Славчо Атанасов от Пловдив при патриотите и Найден Зеленогорски от реформаторите. Заместник-шефът на СОС Вили Лилков трябва да реши дали ще остане в общината или ще влиза в НС, особено с амбициите му да се пробва за кмет на столицата догодина. В графа „бивши” са още абевейците Борислав Борисов – бивш ректор на УНСС, Михо Михов – бивш шеф на Генщаба, Ивайло Калфин – бивш вицепремиер и външен министър, както и близката до Гоце, но останала в БСП Весела Лечева – ексминистър на спорта.


Адашите депутати Кирил Добрев от БСП и ГЕРБ не сдадоха креслата си от миналия парламент. По отношение на красните имена трябва да кажем, че герберката Гинче Караминова не се класира за 3-и мандат, заради объркания преференциален вот за №9 в пазарджишката листа Деси Гушева. Друга наша любимка Стефани Михайлова също отпадна. За сметка на това Лъчо Мозъка прави рекорден 4-и мандат в НС. В графа прякори не можем да не споменем, че този път се класира за парламента и серийният кандидат Емил Димитров, много по-известен като Ревизоро – бивш шеф на митниците.


Евродепутатите Бареков и Джамбазки избират дали да си останат в Брюксел, където вземат по 10 хиляди евро на месец, или да се примирят с 5 пъти по-малък доход в родния парламент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и