Свързани новини

07.10.2014 10:35

Застрахователите платиха 348 млн. лева обезщетения

Видян 1203 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки градушката в столицата от 8 юли платените обезщетения за автомобилни застраховки до края на юли са по-малко от същия период на миналата година. Това показват последните данни на Комисията за финансов надзор.Докато през 2013 година до юли са платени 351 млн. лв. обезщетения по автозастраховки, тази година сумата е 348 млн. лв. Обяснението е, че за завеждането на всички щети след градушката са били необходими няколко седмици и вероятно изплатените заради градушката обезщетения ще влязат в следващите данни, пише "Труд".


Обезщетенията по автозастраховките са 84,1% от всички обезщетения без тези в животозастраховането. По линия на задължителната „Гражданска отговорност“ до края на юли са платени близо 193 млн. лв., а по “Каско” - 155 млн. лeва.


Данните показват още, че към края на юли приходите на застрахователи от премии са малко над 1 млрд. лева. От тях 841 млн. лв. са по линия на общото застраховане, а 197 млн. лева от животозастраховане. През същия период на миналата година събраните премии са били в размер на 982,7 млн. лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци