Свързани новини

06.10.2014 18:20

Военни самолети над София във връзка с авиошоу

Видян 1258 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Военни самолети и вертолети ще прелитат над столицата по време на предстоящото авиационно шоу „Това сме ние”. Това съобщиха от Военновъздушните сили.


Шоуто „Това сме ние” ще се проведе на 11 октомври, събота, на летище София - Враждебна. От Военновъздушните сили информират за следното: предупреждават се жителите и гостите на столицата, че в сряда, 8 октомври, започва пребазирането на военни вертолети и самолети на летище София за подготовката на въздушните демонстрации. От 8 до 10 октомври в небето над град София ще се изпълняват тренировъчни полети с прелитане на малки височини.


ВВС приканва столичани да запазят спокойствие и уверява, че въпреки силния шум няма да се преминават допустимите звукови норми. Желаещите да го посетят, които ще ползват градски транспорт, трябва да знаят, че автобусна линия 78 има допълнителна спирка на паметника на Васил Левски, а последната й спирка ще е в района на авиошоуто. Автобусите ще се движат на 10-минутен интервал. За тези, които ще ползват лични автомобили ще бъде създаден временен паркинг на южното платно на бул. „Ботевградско шосе” в посока Ботевград. За хората в неравностойно положение е предвиден транспорт, който ще ги извозва от паркинга на бул. „Ботевградско шосе” и от последната спирка на автобусна линия 78 до района на шоуто.


Съвместно със служители от СДВР, Военна полиция, служба „Сигурност” на летище София и Гранична полиция се предприемат необходимите мерки за охрана на обществения ред в района на демонстрациите и зоната около летището. Пропускането на зрителите ще се извършва през контролно-пропусквателни пунктове. Ще се изземват забранени предмети и вещи като пиротехнически изделия, огнестрелно оръжие, ножове, палки, боксове, бутилки, стъклени предмети, флакони с аерозоли. По време на предстоящото шоу няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, малолетни без пълнолетен придружител, както и домашни любимци.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и