Свързани новини

03.09.2014 17:45

Тежки автомелета затвориха главни пътни артерии в страната

Видян 1152 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъж загина при зверско автомеле в тунела Витиня, в посока Плевен. Пътният инцидент е станал вчера около 14 часа, когато на спешен телефон 112 са получени около 10 обаждания за катастрофа между два ТИР-а и четири автомобила. Първият камион се е усукал около оста си, а вторият се е ударил в него, помитайки лека кола.


На местопроизшествието са пристигнали служители на Магистрална полиция, които установили, че в един от  ударените автомобила е затиснат мъж. След двучасови опити да го извадят, пострадалият е издъхнал. Пристигналите екипи на спешна помощ само са констатирали смъртта му. Колата на загиналия е била затиснат между два тежкотоварни автомобила. Причината за смъртта са станали тежките рани, които жертвата е получила при зверския удар.


Вчерашният ден се оказа доста тежък по отношение на пътните инциденти. 7 коли се нанизаха в Кресненското дефиле и блокираха шосето.  При верижната катастрофа е пострадала 46-годишна гъркиня, която е хоспитализирана по спешност в МБАЛ Благоевград.


Отново около 14 часа вчера двама души загубиха живота си при тежък пътен инцидент по пътя София – Варна, в района на Севлиево. Лек автомобил се е ударил челно в ТИР. На ляв завой водачът на колата, движеща се в посока столицата, навлязъл в насрещната лента и се врязал в идващия насреща камион. На място са изпратени медицински екипи, както и служители на полицията и пожарната, които само установили смъртта на шофьорите.


В края на работния ден пътните артерии бяха отпушени, а трафикът намаля.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.