Свързани новини

21.07.2014 10:19

Майка убила бебето си иска бърз процес

Видян 1146 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

31-годишна жена от Пловдив, която в началото на годината прободе с ножица новороденото си бебе, а после го задуши и скри в пералнята, е поискала от магистратите съкратен съдебен процес. Светлана Александрова вероятно ще признае изцяло данните от обвинителния акт, тъй като на делото няма да се разпитват свидетели и експерти. Заседанието е насрочено за 5 август, съобщи 24 часа.


Светлана живеела с 3 невръстни деца и била безработна. Тя разбрала, че е бременна късно и не могла да направи аборт.


На 2 януари т.г. младата жена родила в тоалетната на дома си, грабнала ножицата и нарязала бебето в областта на шията и гръдния кош с намерение да го убие. После обаче се разколебала, купила от аптеката превързочни материали и се опитала да поправи грешката си. На следващия ден се обадила на предполагаемия баща на пеленачето и го помолила да го прибере при себе си. Той взел новороденото, но когато видял нараняванията по телцето му, се уплашил и го върнал на майката.
Два дни по-късно жената направила опит незабелязано да остави бебето в родилен дом в Пловдив. Пеленачето обаче се разплакало и майката го стиснала силно за нослето и устата. Бебето издъхнало за секунди. Жената го пъхнала в платнена чанта и го занесла в жилището си. Държала го 3 дни в пералнята, а накрая го закопала в ромския кв. Столипиново.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей