Свързани новини

16.03.2014 14:03

Лицето на Гоце: Българката е грозна, черна и с крив нос

Видян 2706 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Българката е малка, грозна, черна и с крив нос”, заяви активистката на АБВ и лице на партията на Георги Първанов – агент Гоце Антония Петрова по TV7. Тя е лице на организацията и доволно се снима на първия ред на нейните прояви.  

В редиците на формацията вече се чудят дали Мис Крокодил, както кой знае защо я наричат вече петилетка медиите, или кметицата на Перник е по-достойна за титлата Голямата уста. Напомняме, че преди дни писахме как Росица Янакиева заяви пред руски тв канал, че ЕС вреди на България и я влошава, което е забавно като се има предвид, че АБВ дебютира баш на евроизбори.

Антония Петрова разкритикува хубостта на сънародничките ни и допълни, че трябвало да се отиде в Русия, което препоръча и кметицата Янакиева.

Напомняме безрадостната съдба на Мис Крокодил. Откакто през 2009 г. се появи на хоризонта, тя е съпъствана от скандали. Първо спечели титлата по хубост май с пластични подобрения, което е нарушение на правилата. Въпреки това, заради голяма хубост тръгна прекрасният й прякор. После влезе в Биг Брадър, за да се цупи и шеметно бе изметена оттам, понеже дразнеше съквартирантите – истински звезди. 

Върхът на безумието беше обявеното от Тоца, както я наричат в Перник, отвличане. Докато няколко дни през 2011 г.България се питаше кой и защо би отвлякъл такова съкровище, немалко медии заподозряха, че това е много шум за нищо и скалъпена история. Точно така се и оказа. „Отвличането” го беше направил мъжът на перничанката – руския бизнесмен Александър Бередин. Така се разбра, че цялата работа е фикция и плоско съчинен пиар.

Антония Петрова се забърка  в скандал и по повод на титлата Мисис Русия. Оказа се, че конкурсът всъщност е някакъв вариант на оригинала. Истинската Мисис Русия, която поне Първи канал на руската телевизия надлежно показа, бе съпругата на известен футболист, която стана тема в тази и други водещи медии на страната, поради отказа си от оригиналната корона.

Странното в случая е защо му е на един бивш президент да се излага като залага на Антония Петрова и Росица Янакиева. И досега не е казал нито дума, с която да се разграничи от тях. Мисли ли Първанов, че Евросъюзът е вреден? А смята ли българката за грозна? Тези въпроси чакат своя „немедлен” отговор.  



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни