05.12.2008 14:38

Измислиха шоколад, който не уврежда зъбите

Видян 1657 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това което отличава този шоколад от останалите сладкиши, е захарта в шоколада. Тя е много близка до традиционната захар, но е направена от изомалтюлоза, съставена от фруктоза и глюкоза. Тази захар има същия вкус като традиционната с тази разлика, че не отделя киселини, който увреждат зъбния емайл. Шоколадът получи прозвището „Щастлив зъб“ („Happy Tooth“), заради това, че не уврежда зъбите. /БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион