Това което отличава този шоколад от останалите сладкиши, е захарта в шоколада. Тя е много близка до традиционната захар, но е направена от изомалтюлоза, съставена от фруктоза и глюкоза. Тази захар има същия вкус като традиционната с тази разлика, че не отделя киселини, който увреждат зъбния емайл. Шоколадът получи прозвището „Щастлив зъб“ („Happy Tooth“), заради това, че не уврежда зъбите. /БГНЕС
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Боряна Калейн спечели златни медали на ...
бТВ Синема 05 май 21:00ч.
Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс