Свързани новини

29.10.2013 16:14

Жена поиска развод, съпругът уби децата им за наказание

Видян 1445 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Баща разстреля 7-годишния си син и 8-годишната си дъщеря в дома на семейството, след което се застреля сам, защото жена му и майка на децата му поискала развод. 39-годишният Дениъл Кастрилон-Орего е убил децата си – Себастиян и Сузана, докато те му били на гости през почивните дни. Телата на малчуганите бяха намерени, след като майка им Луз Хименес се притеснила, че не може да се свърже със съпруга си и се обадила в полицията.


Шерифът на окръг Хернандо Ал Ниенос каза, че Кастрилон-Орего е взел децата си от училище в петък, след което ги завел на работата на майка им. Развеждащите се съпрузи по принцип били в приятелски отношения, но когато мъжът пристигнал жената се скарала с него, като спорът е бил доста разгорещен. Според информацията на полицията, впоследствие Дениъл се успокоил взел децата за уикенда, както било планирано.


По-късно вечерта Кастрилон-Орего разговарял с жена си по телефона относно плановете си да се върне в родината си Колумбия. Това е бил и последният път, когато разговаряли съпрузите. В неделя 19:30 часа полицаи посетили дома на съпруга и открили първо тяло на Себастиян, който лежал на леглото си с огнестрелна рана в главата. В друга стая стражите на реда открили Сузана да лежи до мъртвия си баща. И двамата имали огнестрелни рани в главата.


По думите на шерифа, Кастрилон-Орего е оставил прощално писмо. Полицейският началник обясни пред „Тампа Бей Таймс“, че писмото „е типично за разочарован скорошен бивш съпруг“ без да дава повече подробности. „Всеки път е трудно, когато има убити невинни деца. Още по-страшно е, когато те са убити от някой, за който се предполага, че трябва да се грижи за тях“, добави Ниенос.


Съседка разказа за 10 News, че часове преди убийството разговаряла с Кастрилон-Орего относно плановете си в кое училище да изпрати децата си. „Сърцето ми направо се сви. Догади ми се. Винаги изглеждаха като щастливо семейство. Никога дори не съм си и помисляла, че такова нещо може да се случи“, каза Кайла Хъндли.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред