Свързани новини

26.07.2013 15:27

Борисов: За една седмица можем да изгледаме избирателния закон в частта за парламентарните избори

Видян 1399 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За една седмица можем да изгледаме избирателния закон в частта за парламентарните избори. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Фокус.


„Аз такава работа не съм виждал през живота си – сряда, четвъртък и петък до 14.00 часа и край. За 20 дни тежко се умориха”, добави Борисов.
„ГЕРБ стои цял ден, прави кворум. БСП, ДПС ги няма. Нито Местан е тук, нито Станишев, нито Волен Сидеров да обсъждат младежка безработица и Наказателен кодекс. Ние сме опозиция. Когато ГЕРБ правеше кворум в парламента 4 години, всички сме били тук. Сега пак се оказа, че сме повече от тях. Искахме удължаване на времето, за да може да работим, да си минем точките. Нищо не налагаше тези хора да си тръгнат”, заяви Бойко Борисов.
В коментар - дали депутатите решиха да не удължават работното си време заради притеснение да не се случи пак обсада на парламента, Борисов каза: „Каквото ще да става. Ние просто искаме да работят, като настояват за това. А не сутринта Бисеров да лъже, че сме се върнали да си гласуваме отпуската и в същото време им направих магистрала, вече ще хванат и следобедното слънце и бързат към морето”.
„Това лицемерие и този фалш уронва престижа на институцията. ГЕРБ стоят в залата. Доколкото им кажете – дотолкова ще стоят. Къде са другите”, попита той.
На въпрос ако депутатите гласуват отпуск от 7 до 31 август, дали ГЕРБ ще идва в парламента: „Чудя се какво да правя вече. С тези хора на глава не мога да изляза”.
В коментар на изявлението на Бойко Борисов в пленарна зала след края на заседанието на парламента, председателят на Народното събрание Михаил Миков каза: „Отдавна съм спрял да го коментирам”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева