Свързани новини

16.07.2013 14:11

Фандъкова към протестиращите: Да пазим паметниците

Видян 1194 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обръщам се към всички - да пазим паметниците, защото наистина е недопустимо да посягаме на тях. Това е паметта за всички, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.


"Опитваме се да поддържаме и почистваме паметниците, боядисани от протестиращите. По-голямата част от протестиращите се отнасят много отговорно към града си. След протестите вечерно време те сами почистват след себе си и няма тежки следи от присъствието на толкова много хора", посочи тя.


Фандъкова обясни, че представителите на полицията и хората, които всъщност трябва да се погрижат за осигуряването на реда, работят много адекватно. "Работят активно. На терен са непрекъснато. Днес сутринта успяха да пуснат движението по "Цар Освободител". Това, което се договорихме в рамките на работния ден се получава. Дава се възможност за проходимост на улиците, така че вярвам, че полицаите, които работят достатъчно компетентно могат да свършат своите задачи", заяви кметицата.


БГНЕС припомня, че преди три дни единият от двата лъва пред Съдебната палата в София осъмна, изрисуван като клоун с цветовете на трибагреника. В знак на протест Паметникът на Съветската армия беше изрисуван няколко пъти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева