Свързани новини

04.07.2013 11:12

Руски шпионин предложи брак на Сноудън

Видян 1473 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият сътрудник на руските спецслужби Ана Чапман е предложила ръката и сърцето си на издирвания от САЩ Едуард Сноудън, съобщи РИА Новости. „Сноудън, ще се омъжиш ли за мен", написа 31-годишната Чампан в блога си в Туитър. "Фаталната жена с огнена коса бе лаконична и мила", коментира информацията Дейли Мейл.


Чапман нашумя с шпионския скандал през 2010 година в САЩ. Тя и още 9 руски шпиони бяха арестувани в САЩ през юни същата година, след като американските специални служби ги разкриха. По-късно те бяха разменени срещу четирима руски граждани, излежаващи присъди в Русия по обвинение в шпиониране в полза на САЩ.


Откакто се върна в родината си, красавицата не спира да привлича вниманието на медиите. Чапман многократно се появяваше по телевизията, позира за руско мъжко списание, участва в скечове на новогодишната програма и водеше собствена програма за “тайните на света”. През февруари 2011 г. Чапман регистрира името си като търговска марка, което означава, че руските й фенове могат да очакват продукти с марката Чапман - от сапуни, бижута и часовници до дрехи, обувки, водка и бира. През 2012 г. Чапман участва в модно ревю в Турция с благотворителна цел. Тя дефилира по подиума в турския курортен град Анталия, облечена в червена рокля, придружена от двама мъже, дегизирани като агенти на американските тайни служби Сикрет сървис - с черни костюми и тъмни очила. През май 2013 г. стана ясно, че Чапман е вече в съвета на директорите на Фондсервисбанк. Основен клиент на банката е космическата агенция на Русия.


Междувременно бившият сътрудник на американските специални служби Едуард Сноудън, публикувал подробности за американското разузнаване, вече втора седмица се намира в транзитната зона на московското летище Шереметиево.Той е поискал политическо убежище от 21 държави, но досега няма положителен отговор от никоя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец