Свързани новини

24.06.2013 14:27

Изоставен от любимата се застреля в сърцето с ловна пушка

Видян 1860 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жестока трагедия от любовна мъка се разигра в Средец и в момента е най-коментираната тема в малкия град. Рано сутринта вчера 27-годишният Киро Петков опрял в сърцето си ловна пушка и натиснал спусъка. Младият мъж бил отчаян и решил да сложи край на живота си, тъй като се скарал с приятелката си. Предния ден двамата били на сватба. Тогава момичето казало, че не иска да се виждат повече и трябва да прекратят връзката си.Сигналът за инцидента е получен вчера около 7,50 ч. в Районно управление „Полиция“ - Средец, подаден от бащата на момчето. 50-годишният мъж от Средец открил 27-годишния си син, прострелян в сърцето с ловна пушка, в обитавания от тях апартамент, разположен на ул. „Преображенска“ № 18 в града.


При извършения оглед е констатирано, че Киро Петков се самоубил, прострелвайки се с ловна пушка в гърдите, съобщава "Флагман". Влюбеният младеж оставил предсмъртно писмо, в което посочва, че сам е решил да извърши деянието.


Иззета е ловна пушка марка „ИЖ“, кал. 12 (законно притежавана от бащата) и една гилза. По първоначални данни, причина за самоубийството е любовната драма - раздялата на младежа с приятелката му. По случая е образувано досъдебно производство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец