Свързани новини

20.06.2013 12:42

Мая Манолова: Изборният кодекс обслужва само ГЕРБ

Видян 1517 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Действащият Изборен кодекс обслужва единствено и само партия ГЕРБ. Той беше написан с една цел – да осигури служебна победа на партия ГЕРБ, да си печатат бюлетини, да си организират индианска нишка, да впрегнат цялата държавна машина. Единствените хора, които реално не искат промяна в Изборния кодекс, са от ГЕРБ. Това каза зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова от Коалиция за България при дебатите по създаването на временна комисия за изработване на нов Изборен кодекс, предаде Блиц.


”Добре е, че този парламент започва с Изборния кодекс. Това не определя датата на следващите избори. Добре е правилата да са ясни достатъчно рано. Предстои ни сериозна работа. Създаването на нов закон е изключително труден, сложен и отговорен процес. Предлагам в този дебат да декларираме, че няма само да имитираме, че чуваме гласа на гражданите”, посочи Манолова.


Тя добави, че й е струвало огромна решимост, за да подаде сигнала за Костинброд. „Надявам се прокуратурата да стигне докрай на разследването на тази най-грандиозна в историята ни изборна манипулация”, допълни тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион