Свързани новини

18.06.2013 14:17

Невероятно: Народът гледал Къртицата вместо протестите

Видян 1544 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Къртицата нанесе последен съкрушителен удар на конкурентите си в телевизионния ефир, като стана най-гледаното предаване в понеделник вечер, изпреварвайки програмите на bTV, NOVA и БНТ”, пише в прессъобщение на ТВ7. Напомняме, че по същото време другите три канала излъчваха ексклузивни репортажи от протестите, а в края на вечерта акцентираха на замерването с камъни, дървье и бутилки между интелигентно протестиращите и митингуващите от другата страна на барикадата представители на Атака.


Истината е, че това сочи и безпристрастната статистика. Средно 25% от активната аудитория (TG All 18-49) са проследили грандиозния няколкочасов финал на най-мащабното риалити, правено в България – то започна преди 8 вечерта и приключи към 11 и половина преди полунощ.


„Пикът на живото предаване от Базата на Къртицата закова пред екрана близо половин милион души от цялата телевизионна публика (TG All 4+)”, гордо добавят от ТВ7.


Означават ли данните на пийпълметрията, че „народът” от чието име говорят всички е поизморен от зимата и лятото на нашето недоволство? Трудно е да се каже, но със сигурност данните са показателни за разминаването между онова, което се случва на жълтите павета и т.нар. „жив живот” в родината, където едни се опитват със сетни сили да правят бизнес, други – да си вършат работата, а трети събират стотинки за плащането на поредните сметки.


В този смисъл само добавяме, че за представители на протестиращите незнайно защо се обявиха куп организации около Капитал. Художествените ръководители на същите тези хора дейно консултираха в приватизацията на ЕРП-тата, които източват народа през сметките. И пак те, както вече отдавна сме писали в 19’, много преди да има Офшорлийкс, са в съдружия на семейната фирма на президента като малтийски, каймански и други офшорки. Само прочетете на 19min.bg върволицата от дружества, стоящи зад застрояването на забранената зона на морския бряг при Черноморец от Плевнелиеви . Когато документите говорят, и президентите трябва да си мълчат...


Толкова по темата с „прозрачността” и „задкулисието”. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и