Свързани новини

19.03.2013 11:03

Трайков: Няма партия, която да ме защитава!

Видян 1617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Това е един неизгоден за страната ни договор, който е започнал през 1999 година и след това на три етапа все повече ни е оплитал в мрежите си”, каза бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков пред Нова телевизия по повод обвиненията на Делян Добрев за особените залози в договорите за „Марица” 1 и 3.

Трайков заяви, че процесът е можел да бъде прекратен по всяка време и във всеки един етап. „Сега обаче вече централата съществува и работи”, добави той.



По думите на бившия ресорен министър през периода на трите години, в които е заемал поста, цената на тока се е повишила с малко над 3%. Същевременно той уточни, че в трите години, преди той да стане министър, цената се е повишила със 17%, а в годината, след като той вече не е бил министър цената е скочила с 14%.

Във връзка с АЕЦ "Белене" бившият икономически министър заяви, че ако не се е бил противопоставил на проекта „Белене” сега държавата ни щяла да има много по-голям проблем от този с американските централи.
"Цената на електроенергията от "Белене" би била между 50 и 100% по-висока от тази на американските централи", посочи той.

„В 43-годишния си живот съм се занимавал с политика само 3 години. Продължих да коментирам темите в моя ресор, защото на хората им е интересно да разберат какви са нещата. Това е малко неразумна политика, защото аз коментирам, но няма партия, която да ме защитава. Стига се до смехотворни обвинения. Това дава възможността да се скриват истинските проблеми”, категоричен бе бившият министър на енергетиката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак