Свързани новини

15.08.2012 11:28

Кръстовището при Телевизионната кула трябва да е готово до края на ноември

Видян 1751 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Строителството на кръстовището на две нива при Телевизионната кула на бул. Пейо Яворов и бул. Драган Цанков в София се движи в график. Това каза пред журналисти кметът на столицата Йорданка Фандъкова, която направи инспекция на строителните работи. Кметът обясни, че графиците ще се коментират всяка седмица, ако през есента има по-сериозни дъждове, които биха възпрепятствали работата. Очаква се движението през кръстовището да бъде пуснато в края на ноември. Ако има дъждове, износващият слой ще изчака с поставянето докато времето позволи, за да е качествено. За мен е най-важно да пуснем движението в максимално кратки срокове, подчерта Фандъкова. Днес кметът присъства на редовната оперативка на строителните работи на кръстовището при Телевизионната кула, за да провери как се движи обектът като график. На първо място поставям качеството и това да не се прави никакъв компромис с качеството на тези обекти. Това е огромен, много важен за София обект. В същото време е важно и да се спазват сроковете, тъй като задръстванията са сериозни, а ни предстоят тежки за движението месеци - септември, октомври, ноември, каза столичният кмет. 

Зам.-кметът по транспорт Любомир Христов обясни, че с пускане на кръстовището с 5 пъти ще се намали времето за преминаване в участъка на Телевизионната кула. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв