Свързани новини

15.03.2012 17:15

Не 1, а трима синове на олигарси в екшъна в Текила

Видян 10826 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 3.4000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не само синът на собствениците на ИНСА, но и двама други наследници на олигарси са били в Текила, когато ги издразнил полицай, колкото плати за богаташкото презрение с живота си. Цялата история можете да прочетете в седмичника Супер 19’ в понеделник. Като анонс ви припомняме случая. В нощта преди националния празник на България, при това не къде да е, а БАШ пред Народното събрание, е нападнат и пребит полицай. Седмица по-късно, на 10 март, събота, пострадалият Цветан Младенов почива. Лейтенантът е бил в отпуск и не е носил служебния си пистолет. След инцидента полицията е задържала бияча Цветан Петров от пловдивското село Куртово конаре. Той е вече регистриран за нанасяне на лека телесна повреда през 2006 г.
"Това, което чувам от хора, присъствали в бара, е, че е имало някакво спречкване между съпруга ми и сина на един виден олигарх. Това е синът на Георги Самуилов - Младен Самуилов. Той е бил с приятелката си, манекенката Руми Пеева. Заради нея се предполага, че е създадено въпросното напрежение, разказва съпругата на полицая пред в. Сега и в. 24 часа.
"Доколкото разбрах, Младен Самуилов се е подразнил, че мъжът ми танцува пред масата им. Вследствие на което свидетели са чули как той поръчва на охраната си да причакат мъжа ми, като си затръгва от заведението, и да го пребият", допълва тя.
Младен Самуилов, за когото бодиградът му твърди, че не му е нареждал да пребива дразнещия с танци посетител, не е кой да е. Той е син на петролния олигарх Георги Самуилов. Няма нужда да ви досаждаме с напомняне кой е той. Писали сме достатъчно за проблемите за стотици хиляди и за милиони, които фирмата ИНСА имаше с българските митници. Дали виновникът за тях е бил шефът на Агенцията генерал Танов, който хич не е цвете за мирисане, или пък корпорацията на Георги Самуилов е била хваната да прави нередности, това е предмет на съдебен спор. Вчера пък вестник Галерия писа, че магнатът бил спонсор на ГЕРБ и то с доста солидна сума, но достоверността на тази информация е позодрителна. Пръст в раната сложи бТВ. В понеделник вечер най-голямата телевизия в България показа кадри от охранителната камера на заведението Текила, които ясно показват какво се разиграва пред заведението и пред фасадата на българския парламент.
Полицаят излиза, явно респектиран от “предупредилите” го бодигардове на милионерския син. Човекът си върви, когато е нападнат в гръб - става въпрос за секунди, от връхлитащия телохранител на Самуилов. Явно някой е решил, че на такъв респектирането в дискотеката му е малко, трябва му по-голямо наказание навън.
Така, чрез бТВ разбрахме, че няма нищо вярно в тезата за несъпричастността на младия Самуилов към деянието. Защото според показаното и казаното от най-голямата медия в тази страна човекът, който се вижда, че пристъпва до бодигарда си, е именно синът на олигарха. Криворазбраната версия на телохранителя тип “Сам съм, други няма” едва ли ще има успех в съда. Където, апропо, вина носят не само убийците, но подбудилите и онези, които са бездействали, а са могли да предотвратят престъпление. Изобщо, предстои ни голяма олигархична драма. А Темида ще има шанс да покаже дали пред законите всички у нас са равни. Или има и по-равни. Дано недоверието, което по субективни причини, възникна между МВР и магистратурата да не се отрази на делото.
Всички подробности – в понеделник само в новия брой на Супер 19’ по сергиите в цялата страна – с невероятния спецпроект Бащи и синове!!!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

дева