Свързани новини

09.01.2012 17:42

Обвиняем на раздумка с Андрей Иванов

Видян 1956 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тошко Добрев – фамозният шеф на Софийски имоти от времето, когато Антоан Николов, Стефан Софиянски и техните приятелски кръгове от ВИС, СИК и Софарма си деляха столичния град, се върна на бял кон в Общината.
Напоследък той е забелязван да чака, вероятно за да даде безценните си съвети на председателя на СОС Андрей Иванов, разказват очевидци. Обвиняемият за отчайващото разграбване на прословутата фирма е доста оригинален избор за консултант.
Но пък е практика общинското предприятие напоследък да губи дела по скандални казуси, защото адвокатите му “забравят” дати и часове на заседания, разказват съветници. От Софийски имоти естествено не признават да има подобно нещо.
Ако се питате за какво би му било на човек в разклатеното положение на Иванов, който днес се очаква да бъде свален от всичките си постове, да се ангажира с Тошко Добрев и неговите приятели и покровители, отговорът е прост. През последните две години Иванов контролира Софийски имоти. За една от скандалните сделки по това време вестник Преса вече извади любопитни данни – продажба на имот за милиони на бизнесмен. Той не е информиран за тежестите, които придобива заедно с недвижимостта. Този факт досега не е отречен нито от Иванов, нито от Софийски имоти.
Това далеч не е единственото закононарушение в сектора, става ясно от проверка на 19’, с която ще ви запознаем в следващи броеве. Ще разкажем и за това как близки до Иванов управляват Софийски имоти и Софийска вода, заради които председателят на СОС ще се раздели с поста си ако не днес, със сигурност утре.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей