Свързани новини

04.01.2012 11:06

Пламен Трифонов: Смятам, че съм удобната жертва

Видян 1456 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пламен Трифонов, който е единственият обвиняем за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина заяви, че ще съди всеки свидетел, който го обвинява неоснователно, информира BNews. В последните дни стана ясно, че се е появил нов свидетел, който твърди, че майката на Пламен е носела шапката на Яна след убийството.


В края на миналата година неочаквано се появи таксиметров шофьор, който твърди, че в нощта на убийството е видял Трифонов в Борисовата градина, което той пък отрича. Последният новопоявил се свидетел пък казва, че майката на Пламен е носила шапката на Яна след убийството.


"Свидетелката, която твърди, че ме е видяла в Борисовата градина малко след убийството на Яна няма основание да твърди това, не я познавам, никога не сме се виждали с нея. Същият е случаят с таксиметровия шофьор, когото не познавам и който каза, че ме е видял да споря разгорещено в нощта на убийството", заяви Трифонов.


Въпреки тези недоказани още свидетелства, основно и единствено доказателство срещу него остават космите от тялото му, които съвпадат морфологично с тези по тялото на Яна. Това сходство обаче не означава нищо, докато не излязат резултатите от експертиза във Виена, които да докажат, че са негови.


“Космите, заради които ме обвиняват съм ги дал доброволно. Но полицаите ги подмениха, както се случва нерядко с ДНК материал”,


обясни съмненията си Пламен Трифонов и каза, че се надява експертизата във Виена да даде допълнителен тласък на разследването. Той отрече и твърденията, че бил изнервен след убийството, каквито показания дала майка му.


"Това не е вярно, не съм бил нервен. Смятам, че съм удобната жертва на този етап", казва Трифонов.  Той отново заяви, че в трагичната нощ е бил в междублоковите пространства в “Сухата река” заедно с майка си.


„Събирахме бутилки, за да си помогнем финансово. Не съм бил в Борисовата градина, бях в “Сухата река” в момента на престъплението”, категоричен е Трифонов.


Празниците той изкарал у дома си, но отрече да се е разделял с жена си. По думите му, това също било използвано срещу него.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате