Свързани новини

02.11.2011 15:47

Спипаха българка с дрога в гащите

Видян 1479 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

2 седмици след ареста на олимпийския ни шамипон по вдигане на тежести Гълъбин Боевски с 9 кила кокаин в куфарите на летището в  Сао Пауло, бе закопчана с дрога и българка в италианската провинция Анкона. 37-годишната жена бе сгащена от граничната полиция на пристанището за трафик на синтетична дрога.
Българката пътувала в компанията на мъж. Тя слязла от акостирал в Гърция ферибот и се придвижвала пеш, за да заблуди, че е туристка. Тя е предпочела и вечерното разписание, за да избегне контрола. По време на обичайната проверка на документите служителите на реда забелязали някои нередности, което ги накарало да се усъмнят в паспорта на жената.
Те решили да я отведат в помещенията на полицията, за да извършат допълнителна проверка не само на документа, но и на личните вещи.
Българската гражданка започнала да проявява известна нервност, която била възприета от полицаите като ясен сигнал, че тя се опасява да не бъде уличена в нещо.
При обиска били намерени укрити в бельото й 200 грама синтетичен кокаин, наричан от местните в Манила шабу. На пазара дрогата би струвала 100 000 евро, тъй като доза от един грам се продава за около 500 евро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци