10.10.2011 15:38

Шварценегер покани Бойко Борисов да снимат заедно екшън

Видян 3420 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисове получил покана да се снима в един филм със Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. Офертата му е отправил лично Шварценегер, с когото Борисов се запознал на специална среща в Киноцентъра "Бояна", предава BNews.
Борисов отклонил офертата като казал, че може да разгледа възможността да се снима във филм едва след като престане да е премиер, защото иначе съществува конфликт на интереси. Шварценегер продължил да се шегува, че кръвта и раните по лицето му са част от сценичния грим, а не защото е бил толкова време губернатор на Калифорния.



Борисов пък отвърнал: „И мен ли така ще ме разкрасят като престана да бъда премиер”. „Абсолютно”, бил краткият отговор на Терминатора.


Двамата "герои" разговаряха близо половин час и обсъдиха филмопроизводството у нас, което по името на Арнолд подпомага икономиката на страната. Борисов и Шварценегер са обсъдили вероятността след година у нас да се проведе авторитетното състезание по културизъм „Арнолд Класик”.


Довечера на тайно място премиерът ще се види отново с Терминатора, но заедно с него ще бъдат още Чък Норис, Брус Уилис, който днес кацна у нас, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтън, Жан Клод ван Дам


и другите звезди, които участват в „Неподимите” 2. Компанията ще празнува рождения ден на собственика на „Ню Имидж” Ази Лернер, за когото Шварценегер каза на Борисов: „Ази произвежда филми през целия си живот и много вярва в тази страна и затова ние сме тук”.


Борисов доведе на срещата с Шварценегер и Христо Стоичков, който на въпрос защо се намира в Киноцентъра отвърна: „Защото ми е кеф”.


Борисов, Вежди Рашидов и Камата подариха на Шварценегер копие на пищов кремаклия от Априлското въстание, тъй като актьорът колекционирал пистолети.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби