Свързани новини

24.08.2011 12:41

12- годишно момче почина, след намушкване с нож в София

Видян 1876 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Момче на 12 години е било намушкано с нож, след което е починало, вчера в района на бул. "Ботевградско шосе" в София. Полицията е задържала друго 16-годишно момче по подозрение, че е убиецът, съобщиха от МВР. Оттам засега не дават повече подробности за случая.


Според dariknews.bg сигналът за инцидента е подаден около 16 ч. вчера от служители на столичния градски транспорт. Те са съобщили, че близо до трамвайната линия има тяло на човек във видимо безпомощно състояние. Пристигналите на мястото полицаи открили окървавеното тяло на момче, намушкано с нож, а изпратеният екип на Бърза помощ, констатирал, че то е мъртво. 


Малко по-късно служители на охранителна фирма задържали 16-годишното момче, което било с кървави петна по дрехите. То е криминално проявено, съобщи шефът на столичната дирекция на МВР Валери Йорданов.


Задържаното момче признало, че се е скарал с убития, който бил негов познат. Според думите му загиналият извадил нож и при боричкането бил намушкан, писа "Медиапул".


Малко по-късно днес от МВР съобщиха, че "седмица преди убийството малолетното момче отишло на гости на 16-годишния си познат, за да пушат трева заедно с други техни връстници.С лед като 12-годишният излязъл на балкона, домакинът забелязал, че са счупени растенията с марихуана, които отглеждал там. Двамата се скарали и тийнейджърът "наложил глоба" от 50 лева за нанесените щети (толкова му стрували семената за канабиса)."


Вчера той трябвало да си получи парите и затова си уговорил среща на трамвайно обръщало. Когато се видели, 12-годишният признал, че не носи исканата сума и това провокирало по-големия, който нападнал "длъжника си" с нож. След това избягал. След като е задържан от автопатрул на моторизираната група за бързо реагиране "Сигма" към СДВР, 16-годишното момче признал за убийството и завел полицаите към местопрестъплението. По същото време сигнал за неподвижно тяло в депото бил подаден и от диспечер на Центъра за градска мобилност. 

Намерен и иззет е ножът, с който е извършено убийството, както и други веществени доказателства. 

Извършителят е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете