Свързани новини

15.02.2011 16:10

Закопчаха 5-има наши и македонец за измама в Милано

Видян 2153 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Италианската полиция сложи белезниците на петима българи и един македонски гражданин заради измами с информационни данни и нарушаване на закона за борба с прането на пари, съобщи информационната агенция Италия.


При проверка служителите на реда в главния град на Северна Италия – Милано, забелязали, че банкомат е снабден с допълнителна клавиатура и прибор за разчитане на данни от магнитни носители.


Полицаите спретнали организирано наблюдение на заподозрените, когато установили, че двама българи - 37-годишният Орлин Тодоров Георгиев и 42-годишният Ивайло Георгиев Паунов, постоянно се навъртали около банкомата, за да го контролират отблизо. Полицията ги сгащила точно, когато Георгиев се опитвал да свали приспособлението. Арестувана е и 19-годишната българка Галина Паунова – дъщеря на единия, която ги чакала в колата.


Обискирани са жилищата им, където са прибрани още двама българи, при които е открита цяла работилница с арсенал от апаратури за банкомати. Конфискувани са 10 000 евро, различни устройства и инструменти и записки с адресите на местни банки.


Арестуван е и 39-годишният македонец Игор Димов, който с портативен компютър се навъртал около същата банка в центъра на Милано. В хотелската му стая са открити и конфискувани 3000 евро, девет фалшиви кредитни карти, два портативни компютъра и 30 карти с микрочип, готови да бъдат клонирани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак