Свързани новини

16.01.2011 13:30

Къде е златото?

Видян 1865 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Никой не казва кой извърши обира на века на митницата на софийското летище и къде се дянаха пари и метали за 20 милиона лева. Шефката на митницата на летище София внезапно, тихо и полека, си отива в РАЗГАРА на скандала с подслушания телефон на Ваньо Танов, използван за дистанционно управление от министри, техните заместници и дори от депутатки.


Заместник-шефът пък бил човек на премиера, писаха вестниците, с прякор Парфюма поради увлеченията му в областта на селективната козметика. Очевидно е, че нещо на една от най-апетитните митници клокочи. Вероятно е заметената под черджето история с откраднатото от склада на институцията рекордно количество злато и платина.


Преди броени месеци злостроници успяха да отмъкнат благородни метали за около 20 милиона лева, които преди това МВР бе задържало при акцията си Леярите. Историята бе като съшита с бели конци  - един забравил да включи сота, друг приспал вниманието на живата охрана, трети открил, че съкровището стои незаключено. Хора, чели по някоя и друга кримка веднага се зачудиха как е възможно това и за каква сигурност можем да гарантираме при влизане в Шенген, след като на най-уязвим пункт като главното летище на републиката допускаме да ни изненадат по бели гащи. Любителите на Огата Кристи се запитаха също от какъв зор златото е било поставено във въпросния митчинески склад, а не примерно в трезора на БНБ, откъдето излизане няма. Още по-интересно е да се запитаме къде е златото, също като в рекламата Къде е млякото? За разлика от нея обаче отговор на въпроса няма!



Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни