13.12.2010 14:51

Пияни родители убиха едното си дете

Видян 1967 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зловеща история с фатален край смрази кръвта на България вчера. Родители се напиха като животни в село Торос край град Луковит, после напиха децата си, сетне убиха едно от тях и накрая пиха за Бог да прости.


„Вероятната причина за смъртта е удар с тъп предмет“, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Ловеч главен инспектор Георги Иванов. Предстои да се установи кой от двамата изроди е нанесъл фаталния удар.


Трагедията се е разиграла в къщата на семейството, където родителите живеели с петте си деца. В нощта на инцидента в дома са били четири от децата. Най-голямото гостувало на роднини.


Майката е от ромски произход, в кръвта й имало 2,86 промила алкохол, бащата е българин и е с 0,98 промила. Близначката на убитата Нина е с 1,6 промила. Другите две деца, които са по-малки, също са употребили алкохол.


„До момента не са получавани сигнали за домашно насилие над децата в това семейство“, обяви главният инспектор. Пияната близначка е настанена в болница, където са й направени промивки. Грижите за останалите три деца е поела една от техните баби.


Инспектор Георги Иванов допълни, че вътрешният министър Цветан Цветанов лично се е ангажирал да предаде случая на министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов.


Кметът на село Торос Петко Петков потвърди, че в семейството на убитата 8-годишна Нина редовно се е употребявал алкохол, а за децата не са се полагали необходимите родителски грижи. Той извади на бял свят покъртителен случай, в който майката Аксиния е демонстрирала отношението си към малчуганите.


"Разговарял съм с родителите, но особено Аксиния винаги е била доста почерпена. Веднъж видях едно от двете близначета да се катери по контейнерите. Прецених, че е опасно, защото капакът може да го удари и убие и казах на майката да го прибере. Тя ми отговори най-брутално, че ще си роди друго. По-добре било да й купя една двулитрова бира и едно петроханче, вместо да я занимавам с тези глупости", разказа пред bTV Петко Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби