Свързани новини

10.09.2010 09:31

Бойко пак втори по рейтинг, правят му профил във Фейсбук

Видян 2094 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-висок рейтинг сред управляващите държавници в началото на септември отново има вътрешният министър Цветан Цветанов, сочи най-новото изследване на социологическата агенция МБМД. Втори по рейтинг се нарежда министър-председателят Бойко Борисов с 53% доверие. Президентът Първанов заема третото място с 36% одобрение.


Междувременно група ентусиасти създадоха профил на Бойко Борисов във Фйсбук. В него пише, че той е единственият българин, който няма лимит на приятелите в социалната мрежа, но е написал на стената си: „Нямам приятели, седя си сам като куче в Бояна”.


Премиерът е фен на MAFIA WARS, сутрешния блок на btv, сутрешния блок на Нова телевизия, МОЛ-ове, винетни стикери и... Бойко Борисов.  Любимите му филми са Шут в гъза с участието на Божидар Нанев, От Русия с любов със специалното участие на Газпром и Владимир Путин, Странният случай с фискалния резерв с участието на българския Брад Пит- Симеон Дянков, Батман, Супермен, Терминатор, Гладиатор - всичките с главен герой Бойко Борисов. Като любими песни министър-председателят е посочил: Батальонът се строява и Родната полиция ни пази. На страницата му пише, че в момента чете Винету, а преди 5 дни изтрил Лъчезар Иванов от списъка си с приятели и станал приятел с журналистка от Нова тв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец