Свързани новини

14.07.2010 11:39

Лъчезар Иванов: Аз лекувам Борисов

Видян 1998 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Оставам негов лекар, каза днес по адрес на Бойко Борисов в кулоарите на парламента бившият зам.председател на НС и бивш прадседател на здравната комисия Лъчезар Иванов.


Емоцията ми изигра лоша шега, за нищо не съжалявам, отсече той. За мен най-важно е доверието на хората в партия ГЕРБ да продължи, потвърди той. В България знаете, че професия политик няма, всеки човек има моменти на възход, то е като една спирала, но има и моменти, в които трябва да се отдръпнеш, да се концентрираш и да събереш сили, коментира ситуацията Иванов. Мисля, че както казва народът - всяко зло за добро, обобщи той. Знаете, че здравеопазването е моя кауза, предстои ми дисертация да защитя доцентура, открехна плановете си Иванов. Той заяви, че е екипен играч и ще отдаде всичките си знания и умения, които е натрупал досега в помощ на новия председател на здравната комисия. ”Няма драма, човек трябва да посреща нещата с достойнство и когато е сбъркал да направи крачка назад”, твърди Иванов. Никога няма да предам приятел или хора, на които вярвам и познавам, нека мине малко време, България е правова държава, нещата ще станат ясни, прибави Иванов малко загадъчно.


Лъчезар Иванов бе отстранен от зам.председателското място на Народното събрание след като се опита да спре разследване на Нова телевизия срещу митничар. Неговото име бе замесено и около скандалния текст в Закона за наркотичните вещества, който бе обнародван в Държавен вестник преди около два месеца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред