Свързани новини

07.07.2010 13:56

Цветанов: Лъчо осъзна грешката си, подобно обаждане е недопустимо

Видян 1364 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“На постовете, които заемаме не трябва да си позволяваме дори това, което се случва в момента. Лъчо осъзна грешката си”, заяви вицепремиерът и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод оставката на Лъчезар Иванов като зам.-председател на Народното събрание и като председател на столичната структура на ГЕРБ.


Самият Иванов е стигнал до този извод да си подаде оставката след разговорите, които е провел и с премиера Бойко Борисов, и с Цветан Цветанов. “Естествено е, че не трябва да допускаме никакви такива поведения, които да създадат подобни публикации”, каза Цветанов. “Не смятам, че един депутат, който и да било той или един министър трябва да се намесва в журналистически репортаж, който всъщност би могъл да даде някаква светлина за злоупотреба или нещо, което е за статуса на българските митничари, или на които и да било други служители”, коментира вътрешният министър и допълни, че в тази посока - подобно обаждане е недопустимо. Вътрешният министър е на друго мнение обаче за опитите за лобиране от страна на Иванов, свързани с кандидатурата на Радомир Чолаков за директор на БНТ. Според Цветанов “това, че някои е предложил някакво име – не е толкова съществено”. “Това смятам, че няма съществено значение, защото и да е лобирал - той не е успял. В тази посока решенията са на друга основа”, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни