20.06.2010 13:08

Простреляха босът на "Рилски спортист" Юри Галев

Видян 2646 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От четири часа Галев е в операционната, като се оперира от коремните хирурзи, тъй като има огнестрелни наранявания в областта на корема. На три места е увредено тънкото черво и на едно място дебелото от един куршум. Пациентът е с много тежка травма и има опасност за живота му, обясни доктор Сопотенски. Галев има наранявания и на двете ръце, и на двата крака. След като приключи операцията в областта на корема, Галев ще бъде поет от травматолозите, които ще извършат необходимите интервенции. Десет дни ще са необходими за възстановяването му в реанимация, ако операциите му преминат успешно. В „Пирогов” не е приемано друго лице с подобни наранявания, което да е пострадало заедно с Галев, уточни Сопотенски той каза това по повод казаното малко по-рано от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, че с опасност за живота са и Юри Галев и шофьора му. Цветанов каза още, че Юри Галев се е прибирал около 4 часа сутринта и тогава е извършена стрелба по автомобила му, Юри Галев е емблематичен за региона”. Много брутално е извършено нападението, на един от завоите е осъществена стрелбата с автомат "Калашников”, в тази посока е доста агресивно и арогантно това поведение, колегите работят усилено, уточни Цветанов. Връщайки се назад, Галев е участвал в подобни инциденти – грабежи, изнудвания. Не трябва да се допускат подобни инциденти и трябва да положим максимални усилия да заловим извършителите на това покушение, каза още вътрешният министър Цветан Цветанов


 Скандалноизвестният бос на футболния клуб "Рилски спортист" и общински съветник от "Атака" Юри Галев бе прострелян тази сутрин. Галев е докаран в болницата в 5.55 часа с линейка на Бърза помощ-Самоков. Инцидентът е станал по пътя между к.к. „Боровец” и с.Бели Искър. Според първоначалната информация по автомобила, с който се е предвижвал пострадалият е стреляно с автоматично огнестрелно оръжие, което по-късно уточни министър Цветанов .


През 1995 г. Юри Галев бе арестуван след като нахлул в хотел "Рила" в Боровец и стрелял безразборно с автомат "Калашников". Същата година Галев и хората му участват в престрелка с Косьо Самоковеца в кръчма в Бели Искър. Ранени са трима невинни. На 31 декември 1995 г. Галев участва в зрелищен масов побой в дискотека в Монтана. В самото начало на 1996 година нахлува в бар в Перник и стреля с автомат в тавана и витрините зад тезгяха на бармана. През юни 1999 г. отново нахлува в злополучния хотел "Рила" и потрошава бара. Полицията го задържа за кратко и го пуска. През август 2001 г. бе обявен за издирване за отвличане на 31-годишен софиянец. Година по-късно отново бе задържан по обвинение в блудство. На 9 февруари 2009 г. неизвестни наемници стреляха по Галев на пътя между Боровец и с. Бели Искър, но уцелиха само колата му. В началото на февруари четирима приближени на Галев бяха задържани от полицията за палеж на офис на фирма "Бороспорт". Огънят лумнал три дена, след като Галев и негови приятели биха охранители на лифт в Боровец след скандал със сина му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни