Свързани новини

12.04.2010 16:02

Костов: Различията ни с ГЕРБ стават все по-големи

Видян 1816 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
ДСБ ще се разграничат категорично от ГЕРБ, ако реформите бъдат спрени. За това предупреди тъмносиният лидер Иван Костов. Предложените 60 мерки са абсолютно неспособни да изведат страната от кризата, заяви той, цитиран от БГНЕС. Според него с изключение на Симеон Дянков, нито един министър от кабинета няма намерение да прави реформи, нито се идентифицира с изготвените мерки. По думите му те са на работодателите и на синдикатите, няма да срещнат подкрепа в НС и голяма част от тях вероятно, ще отидат на боклука. Костов предупреди също, че България навлиза в остра фискална криза, или несъбиране на приходи, която се задълбочава и придобива нови измерения. Във връзка с членството в Еврозоната Костов коментира, че правителството трябва да удържи дефицит от 3% тази година, защото в противен случай присъединяването на България към ЕРМ2, отново ще бъде отложено с една година. Освен това е възможно, страната да бъде санкционирана и втора поредна година дефицитът да е над 3%.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.