24.03.2010 16:08

The Mall отваря врати на 21 април

Видян 2547 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-големият търговски център в България - The Mall, ще отвори врати на 21 април. В него ще бъде разположен първият хипермаркет в София на лидера в търговията на дребно в Европа – Карфур.


Молът се намира на бул. Цариградско шосе на 5 км от центъра на столицата и на 6 км от летището. На площ от 66 000 кв. м. ще бъдат разположени 185 магазина на голям брой чуждестранни и български брандове, ресторанти и места за забавления. Амбицията е комплексът да бъде дестинация, свързана с начина на живот.


Зад прага на Карфур например ще ви очакват над 50 хиляди продукта. Приоритетните категории са гурме и деликатеси, както и биопродуктите, казва изпълнителният директор на веригата за България Лоран Бендавид. Освен че предлага конкурентни цени,  хипермаркетът ще работи и с местни доставчици, което е добре за българската икономика, добави той.


„Под шапката“ на The Mall ще има любими места и за децата, и за родителите, убеден е Александър Папагеоргиу, изпълнителен директор на Assos Capital.


На територията на комплекса ще има атрактивна зона за забавления – с кино, развлекателен център – боулинг, електронни игри и билярд, както и фитнес със зали за скуош, бокс и спининг. Списъкът на удоволствията продължава с разнообразни ресторанти, заведения за бързо хранене и кафенета. И, разбира се – магазините на водещи модни марки и козметика, детски стоки, техника и книги. 


Част от комплекса са модерните офиси, разположени на над 120 000 кв. м.


Най-големият търговски център разполага с 2800 паркоместа. За улесняване на достъпа е изграден специален тунел под бул. Цариградско шосе, който извежда до подземния паркинг. Засега за пешеходците там има тесен тротоар. Предвижда се обаче да бъде изграден пешеходен мост над булеварда, който да улеснява достъпа  до мола.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион