Свързани новини

22.12.2009 09:19

Н. Кокинов: Ще повдигнем обвинение за всички 12 случая на отвличания

Видян 1677 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще повдигнем обвинение за всички 12 случая на отвличане, за които имаме доказателства, каза градският прокурор на София Николай Кокинов по БНТ.


Засега е повдигнато едно чисто работно обвинение и то беше достатъчно за съда да остави задържаните в ареста, допълни Кокинов. Не вярвам доказателствата да не издържат. Това е голям удар за българската полиция и едно сурово наказание ще има превантивен характер. Има свидетели по случая и тяхната сигурност ще бъде гарантирана, каза градският прокурор и потвърди, че са използвани специални разузнавателни средства. Очевидно е, че похитителите са събирали данни за своите жертви, но и самите жертви са демонстрирали състоянието си. Ние обсъждаме версия, че може би някой е помагал на похитителите, но засега ще се въздържа, защото нямаме такива доказателства, каза Кокинов.


За Вене Сотиров нямаме доказателства, че е станал жертва на похищение от точно тази група, коментира градският прокурор, но не е ясно дали е убит, защото не е открит труп. Всички, които се упражняват с различни версии, нямат представа за фактологията. Мога да кажа, че една част от жертвите познаха помещенията, където са били, а за други пък се намериха биологични доказателства, каза Кокинов. Втрещи ме алчността им, отвличането на конвейер, те са имали намерение да отвличат повече от едно лице - в една и съща къща са подготвяли различни помещения, допълни той и завърши с думитее, че тази изключителна наглост трябва да бъде отсечена от корен. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни